Artikler

og links på vores websted er resultatet af omhyggelig research og udvælgelse. Vi tager en række faktorer i betragtning, f.eks. kundefeedback, tendenser i branchen og priser, når vi beslutter, hvilke produkter vi skal tilføje til vores udbud. Målet er at tilbyde danske kunder det bedst mulige udvalg af produkter til en fair pris. Alle de webshops vi samarbejder med er nøje udvalgt på baggrund af deres kvalitet og pålidelighed, så kunderne kan være sikre på, at de kun får varer af høj kvalitet fra os

Vi stræber efter at opfylde alle vores kunders behov, så udover at levere et bredt udvalg af produkter og gode priser, tilbyder vi også nyttige råd om, hvordan de bedst kan bruges. Vores team er altid til rådighed for spørgsmål eller forslag vedrørende ethvert produkt, der er tilgængeligt i vores online

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Michael Handyman er en erfaren og pålidelig servicevirksomhed i Danmark, der leverer handyman-løsninger til både erhvervskunder og private. Vi blev grundlagt af ejeren Michael Balkemose i 2015, og vores kerneværdier er altid at levere slutresultater af højeste kvalitet med fleksibilitet og professionalisme. Vores team af 5-8 dansktalende fagfolk har viden og erfaring inden for alle områder af vedligeholdelse af hjemmet såsom havearbejde, fliselægning, installation af springvand eller snerydning.
Hos Michael Handyman stræber vi efter at hjælpe vores kunder med at skabe et bedre livsmiljø for dem selv ved at få deres hus til at se smukt og velplejet ud, samtidig med at vi holder kundeservice af høj kvalitet som en del af vores mission. Vi tilbyder landsdækkende services i hele Danmark, der garanterer 100% troværdighed fra start til slut. Vores vision er at blive Danmarks bedste handyman-serviceleverandør, der konsekvent leverer resultater i topklasse til konkurrencedygtige priser for hver opgave, vi påtager os!

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
vindenergi strøm
Miljø mærkning
bæredygtig udvikling
Dansk Hjemmeside
Klimavenlig hjemmeside
ligeløn mærket
Reducere-co2
Papirfrit
energi spare
Grøn profil
Grøn energi Mærket
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Nem nethandel
sikker website
CSR Profil
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
mine cookies
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed